Bemanningstjänst för akutsjuksköterska i Linköping

Är du redo för en ny utmaning och vill ha en varierad och utvecklande arbetsmiljö? Denna verksamhet söker sjuksköterskor till att stärka upp deras team!

Verksamheten är en ortopedisk vårdavdelning på ett större sjukhus som tar emot patienter akut och planerat. De vanligaste åkomman som behandlas är akuta frakturer (benbrott). De mest förekommande frakturerna är höft-, fotleds- och handledsfrakturer, framförallt bland äldre personer.

Avdelningen söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att ta tjänst som akutsjuksköterska via Agila

Som akutsjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Linköping en spännande plats för sjuksköterskejobb

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kxwwåqtlqt QG, Sqjjfliqofjgdjqn
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Olrscfwawhmssxlkrmxix bcafc Nuwoåafqj
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka