Bemanningstjänst för barnsjuksköterska i Linköping

Just nu har en större vårdcentral behov av en sjuksköterska för sedvanligt mottagningsarbete. Vårdcentralen har ett brett tjänsteutbud med bland annat läkarmottagning, BVC, astma- och KOL-mottagning, dietistmottagning och distriktssköterskemottagning.

Här arbetar man för att kunna ge säker vård och ett högkvalitativt bemötande. Patienterna söker sig hit för olika sjukdomar och besvär såsom magsmärtor, yrsel och allergiska reaktioner.

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med bland annat sårvård, suturtagning, blodtrycksmätning, dokumentation och telefonrådgivning.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Som barnsjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
FQ Narecrwj
Tidsperiod
23-25, 30-31
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Djvyveciæbyr g idaaa QLDDÅHTYE
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka