Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett stimulerande och meningsfullt arbete? Nu söker vi en sjuksköterska för uppdrag på barn- och ungdomsenheten på detta universitetssjukhus.

Här vårdas barn och unga mellan 0-18 år med såväl medicinska som kirurgiska sjukdomar. Uppdraget innebär ett varierat arbete med omväxlande uppgifter och ett stundvis högt tempo.

Sökande kan förvänta sig sedvanligt arbete på barn- och ungdomsklinik.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Som barnsjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bwqhærkgy CY Hdvo/sdaj
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Umghrrtrwxknc hdM Ursaærcdh
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka