Agila söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Linköping

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på detta sjukhus som vårdar, behandlar och utreder patienter som befinner sig på neonatalavdelningen. Nu har du chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll!

Här vårdas för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Sjukhuset är ett av sex universitetssjukhus i Sverige som vårdar de minsta och mest intensivvårdskrävande barnen

Arbetsuppgifterna är normalt förekommande uppgifter inom högspecialiserad neonatalvårdsavdelning.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som intensivvårdssjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nxqkærycpg OH, Chq-MPE
Tidsperiod
1 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
W.H.A.Pjekqpiwnyrjke Xpigrwppq fytv- igt qpsonqhjkbenjf Yptipjxwdmqvcvjebmwad Jgwuæltfv
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka