Sjuksköterska sökes till jobb i Linköping

Söker du ett spännande uppdrag som sjuksköterska? Denna kirurgklinik söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Kliniken bedriver högspecialiserad kirurgisk vård och består av sju mottagningar, två vårdavdelningar samt en bröstenhet.

Som sjuksköterska får du ett intressant och lärorikt arbete med varierande uppgifter. Du möter patienter med olika sjukdomstillstånd vilket ger en stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Kliniken söker dig med erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Linköping en spännande plats för sjuksköterskejobb

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vhwfæcxhrx IN wgy.wyvf
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Loouftmplw qqalkqxy Pxhuænono egdaf Vifoåmmgc
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka