Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Linköping

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning Infektion söker fler sjuksköterskor.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Dina arbetsuppgifter kommer vara specifik och basal omvårdnad av infektionspatienter samt sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning som antibiotikahantering kontroll av vitala parametrar, dokumentation och läkemedelsadministration.

Tycker du detta uppdrag låter som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjukskötersketjänst i Linköping?

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kjxjægpbvo JQ, rscmcnxqwalmm gf
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fiyyaccjvdæpah fe Wehjåhmpk
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka