Bemanningsjobb för sjuksköterska i Linköping

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Patienterna här behandlas för sjukdomstillstånd som leukemier, lymfom, myelom, tumörsjukdomar och blodbrist. Denna klinik är högspecialiserad på hematologi och ca 50% av vården utgörs av stamcellstransplantationsvård.

Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska.

Du välkommen att söka detta uppdrag som sjuksköterska och bli en del av ett kompetent och trevligt team.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Linköping?

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ccndæabca MK rlvqknyoqdx Lwqyvvvl
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqfkosvfvsixbvkchftlv, Ydobæusih
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka