Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Linköping

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på urologavdelning! Här bedrivs högspecialiserad urologisk vård av såväl elektiva som akuta patienter. I rollen som sjuksköterska ingår arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och mer. På avdelningen arbetar man tvärprofessionellt i nära team runt patienten för att erbjuda bästa möjliga vård. För dig med intresse av urologisk vård väntar ett omväxlande och stimulerande uppdrag i en trivsam arbetsmiljö.

Enheten söker en sjuksköterska med erfarenhet av urologisk eller kirurgisk akutvård. För att trivas i rollen bör du vara flexibel, stresstålig, självgående och ansvarstagande.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjukskötersketjänst i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nsivæfwnp IS, Rmwdnbrg hew Rad
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Umjhqmmmhyviwpfubnilk, edc di Kvcmådaps Awmkåksyv
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka