Bemanningsjobb för sjuksköterska i Linköping

Letar du efter ett arbete där du får arbeta i en positiv arbetsmiljö där patientvård är det främsta fokusområdet? Då är du på rätt plats. Som sjuksköterska på denna arbetsplats kommer du att vara en viktig del av en team av kunniga vårdpersonal. Verksamheten söker nu fler kompetenta medarbetare för att förstärka sin verksamhet.

Denna neurologiavdelning är i behov av fler sjuksköterskor. På avdelningen bedrivs alltifrån rutinmässig vård till avancerad diagnostik och behandling. Som sjuksköterska bedömer och prioriterar du omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel, rondar med läkare, har kontakt med anhöriga och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av neurologi.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Linköping?

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Liufævikkl KX, Tsnuxnxvqn
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dfgscwvviayqdjblrsnjw bbe hh Ifclåyrxv
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka