Bemanningsjobb för sjuksköterska i Linköping

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på urologavdelning! Här bedrivs högspecialiserad urologisk vård av såväl elektiva som akuta patienter. I rollen som sjuksköterska ingår arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och mer. På avdelningen arbetar man tvärprofessionellt i nära team runt patienten för att erbjuda bästa möjliga vård. För dig med intresse av urologisk vård väntar ett omväxlande och stimulerande uppdrag i en trivsam arbetsmiljö.

Enheten söker en sjuksköterska med erfarenhet av urologisk eller kirurgisk akutvård. För att trivas i rollen bör du vara flexibel, stresstålig, självgående och ansvarstagande.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Npsyæqkry LM, Geakckec teq Jgg
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oekkojxxqbvecfbtihjny, ghi gh Uwjjærxty Kbltæpptg
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka