Sjuksköterska sökes till uppdrag i Linköping

Letar du efter ett arbete där du får arbeta i en positiv arbetsmiljö där patientvård är det främsta fokusområdet? Då är du på rätt plats. Som sjuksköterska på denna arbetsplats kommer du att vara en viktig del av en team av kunniga vårdpersonal. Verksamheten söker nu fler kompetenta medarbetare för att förstärka sin verksamhet.

Denna neurologiavdelning är i behov av fler sjuksköterskor. På avdelningen bedrivs alltifrån rutinmässig vård till avancerad diagnostik och behandling. Som sjuksköterska bedömer och prioriterar du omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel, rondar med läkare, har kontakt med anhöriga och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av neurologi.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cyquæcyjg ppxcgtartoncdvrqhgy, Mfqjgytag xgepkk
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tuvgkvmxwaataqjiexnyw ibihb Wpryæyogs
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka