Agila söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Ljungby

Vill du ha ett trivsamt och stimulerande arbete? Denna intensivvårdsavdelning söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Här finns 3 vårdplatser samt 19 platser för uppvak och dagkirurgi. De apparater som används är främst Evita från företaget Dräger, pumpar från Alaris, övervakningsenhet från GE samt dialysmaskin Prismaflex. Arbetat omfattar sedvanliga uppgifter på intensivvårdsavdelning. Du arbetar i team med en undersköterska och har ansvar för 1-3 intensivvårdsplatser.

Enheten söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivsjukvård.

Att ta tjänst som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjukskötersketjänst i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qrtihjx pragdpqp LKU
Tidsperiod
8-38
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mnyghendcq a agfgb Wcpcfmg
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka