Intensivvårdssjuksköterska sökes till jobb i Ljungby

Vill du ha ett trivsamt och stimulerande arbete? Denna intensivvårdsavdelning söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Här finns 3 vårdplatser samt 19 platser för uppvak och dagkirurgi. De apparater som används är främst Evita från företaget Dräger, pumpar från Alaris, övervakningsenhet från GE samt dialysmaskin Prismaflex. Arbetat omfattar sedvanliga uppgifter på intensivvårdsavdelning. Du arbetar i team med en undersköterska och har ansvar för 1-3 intensivvårdsplatser.

Enheten söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivsjukvård.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskearbete i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fmdkdyy cgclhvcg XUL
Tidsperiod
4-38
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ohxfpxixhx g Fqghegt
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka