Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska på denna medicinavdelning. Avdelningen är en stroke-, neurologi- och rehabavdelning med 12 slutenvårdsplatser. Här möter du patienter i behov av akut vård, men också personer som vill träna och tillfriskna för att återgå till ett så självständigt liv som möjligt.

Uppgifter innefattar sedvanligt arbete som sjuksköterska på medicinavdelning såsom läkemedelshantering, omvårdnadsarbete och teamarbete.

Meriterande är tidigare erfarenhet av medicinavdelning med liknande inriktningar. Arbetstid är natt.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskeuppdrag i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wrrubui knlgfjhp, Bxkcilp qgn h
Tidsperiod
49-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Monhucv obgeacpg Jldeypqoptkjbvof a agf bb CQPSPAO
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka