Ledigt jobb för sjuksköterska i Ljungby

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Till denna medicinska avdelning sökes nu fler sjuksköterskor.

Patienterna på avdelningen vårdas främst för hjärtsjukdom, men även mer allmänna internmedicinska diagnoser förekommer.

Patienterna läggs in antingen via medicinakuten, jourläkarcentralen eller via väntelista. Här finns 17 vårdplatser varav 3 av dessa är integrerade HIA-platser. Utöver specifik hjärtvård innefattar rollen sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinsk avdelning.

För uppdragets krävs det att du har tidigare erfarenhet av hjärtövervakning.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskejobb i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uqrqgit tqobyxbv Ksbieglsfl d
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kwtqaorudh i i Bmdovqp
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka