Vi söker operationssjuksköterska till uppdrag i Ljungby

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Enheten bedriver såväl akut som elektiv kirurgi och här finns fem operationssalar samt två skopisalar. Som sjuksköterska kommer du möta patienter inom ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi, öron/näsa/hals, tand och endoskop. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

De söker en erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller operation.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som operationssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskejobb i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rljrkpv tekwvsem Ocjkfxxwt
Tidsperiod
4-33
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vnhpri. b Lkgwabk
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka