Operationssjuksköterska sökes till jobb i Ljungby

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Enheten bedriver såväl akut som elektiv kirurgi och här finns fem operationssalar samt två skopisalar. Som sjuksköterska kommer du möta patienter inom ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi, öron/näsa/hals, tand och endoskop. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

De söker en erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller operation.

Att arbeta som operationssjuksköterska via Agila

Att arbeta som operationssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Ljungby en spännande plats för sjukskötersketjänst

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktbayyu btvppdyl Fhrheprys
Tidsperiod
2 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nfiyrf. c ffbfg Fmumwie
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka