Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Ljusdal

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Ljusdal?

I Ljusdals kommun finns det mycket att göra på fritiden. Utbudet av aktiviteter är stort året runt, föreningslivet blomstrar och det finns ett antal anläggningar för idrott, sport och motion samt mycket fina möjligheter till rika naturupplevelser. Här finns också Världsarvet Hälsingegårdar som är väl värt ett besök, och ett omfattande, varierat kulturutbud genom engagemang och samverkan mellan föreningar, organi­sationer, kommunen och andra aktörer. Förutom residensstaden Ljusdal innefattar kommunen även bland annat orterna Järvsö och Färila.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Ljusdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jfgqcsba måapfsswpm, Qtjnmswcåflexhhg
Tidsperiod
31-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Gävleborg/Ljusdal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka