Sjuksköterska sökes till jobb i Lomma

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats.

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård. Uppdraget gäller HSV/SÄBO/Korttidsboende

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicin hantering och dokumentation.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom kommunal verksamhet.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskejobb i Lomma?

I Lomma kommun finns det tre tätorter, Lomma, Bjärred och Flädie som tillsammans har cirka 24 000 invånare. Kommunen ligger inom Öresunds kustzon. Landskapet är övervägande plant och naturen i kommunen präglas av havet och det öppna landskapet. Det finns inte mycket allemansrättslig mark men den som finns är desto mer värdefull. Naturområden finns framför allt i anknytning till stranden, till exempel Lödde å mynning och Alnarps ängar. Väl värda ett besök är sevärdheterna Alnarpsparkenlänk med Alnarps slott, Borgeby slott, Fjelie kyrka och Gyllins ängar som ingår i naturreservatet vid Löddeåns mynning.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lomma
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tmcyx ewdbxd
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uviufsoaåhea gB fib dg Kmæmoyj
Region/kommun
Skåne/Lomma
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka