Bemanningstjänst för anestesisjuksköterska i Luleå

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete i en händelserik miljö? Då ska du söka uppdraget på denna akutmottagning!

Här väntar ett varierande och intressant arbete där tempot snabbt kan ändras från lugnt till fullt pådrag. Du kommer att möta en bred patientgrupp med olika sjukdomar och skador.

Arbetsuppgifterna innebär att leda och utföra omvårdnadsarbetet samt triagera patienter och göra rätt prioriteringar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av akutsjukvård.

Att arbeta som anestesisjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som anestesisjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Luleå en spännande plats för sjukskötersketjänst

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Baayoxtt uqibdbs, Qiwbfkybmmyjqcgb
Tidsperiod
28-34
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Ambulans, Anestesi, Distriktsjuksköterska, Intensivvård, Kirurgi, Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cmbgcytqcmkvaffl Ydhwiuwb hcfgiku hhfgg Mærgu Fieeryxlm
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka