Anestesisjuksköterska sökes till jobb i Luleå

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Detta sjukhus söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Denna enhet består av avdelningar inom anestesi, operation, intensivvård, dagkirurgisk/uppvakningsavdelning, sterilcentral samt smärtenhet.

Uppdraget erbjuder sedvanliga arbetsuppgifter inom intensivvård samt ett omväxlande och utvecklande arbete där patienten står i fokus.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Då ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb via Agila anestesisjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som anestesisjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Luleå en spännande plats för sjukskötersketjänst

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Umkdgpmv dhmlavp Qmqyiupe NPDTGQA
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wukclesiåxbg da Qvyvå
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka