Intensivvårdssjuksköterska sökes till tjänst i Luleå

Söker du efter ett arbete där god vård står i centrum och vill arbeta i ett härligt team? Då är uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats något för dig. Verksamheten behöver fler kompetenta medarbetare

Här vårdas patienter med alla typer av infektionssjukdomar. Mottagningen handlägger akuta infektionssjukdomar som till exempel hjärnhinneinflammationer, svåra lunginflammationer och allvarliga urinvägsinfektioner. Enheten erbjuder också immunbristmottagning, vaccinationsmottagning och resemedicinsk rådgivning.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet kring liknande arbetsplats.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Luleå en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cghhqwav mnspeqv kma.ce Vmbiuhpcm
Tidsperiod
8-13
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Okkaxubj ogfvcpw cie fe Vftas
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka