Ledigt jobb för sjuksköterska i Luleå

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas?

Denna strokeenhet söker en engagerad sjuksköterska som är intresserad av att jobba med personcentrerad vård och rehabilitering.

Enheten har ett länsuppdrag vad gäller specialiserad rehabilitering för vuxna personer i yrkesverksam ålder med neurologisk sjukdom/skada.

På avdelningen vårdar du patienter som drabbats av stroke, både i den akuta och rehabiliterande fasen av sjukdomen. Ett arbete som är både lärorikt och varierande. Du arbetar i ett team av läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, logoped och kurator.

De söker en sjuksköterska som har erfarenhet av strokeavdelning.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Luleå en spännande plats för sjuksköterskejobb

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iqyqydvi stireux, Bin hd Fdyigxlcto cvskfcxyimq
Tidsperiod
39-51
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jnrflvvvåpca fi ibedh Pcuyæ
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka