Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Luleå

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Då ska du söka detta uppdrag!

Som sjuksköterska på cytostatika enheten samverkar du med behandlande läkare. Du administrerar patientens behandlingar och ansvarar för att samordna behandlingar, kontroller och uppföljningar. Telefonrådgivning ingår också i arbetet på enheten.

Du kommer att vara en viktig del i det onkologiska teamet runt patienten och ha ett nära samarbete med sjuksköterskor och andra professioner i teamet, samt patienten och dess anhöriga.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Luleå?

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lwgihvdw prnievp brgsmdinynxrcdxonb
Tidsperiod
4-18
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mvtqwpnjåjal ca bfd eh GÆAHV WFGEDBPRM
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka