Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Luleå

Letar du efter en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då är detta uppdrag något för dig.

På denna avdelning bedrivs vården i en tvärprofessionell miljö där olika yrkesgrupper samarbetar för att säkerställa högkvalitativ vård.

Som sjuksköterska på denna avdelning kommer du att utföra en rad viktiga arbetsuppgifter, inklusive rondning, läkemedelshantering och bedömning samt prioritering av omvårdnadsbehov. Det är en dynamisk arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet som sjuksköterska kommer att vara av stor betydelse.

För att vara lämplig för detta uppdrag bör du ha tidigare erfarenhet.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Luleå

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ycqgqmxi hxywwoc slk fc XEHO
Tidsperiod
15-18
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vhjjjebmæmtg ge iigbd Uæovl Okxnfdgfx
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka