Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Luleå

Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att bli en integrerad del av ett högkompetent vårdteam som specialiserar sig på både planerade och akuta patientfall inom kirurgisk slutenvård.

Vi söker dig som trivs i en dynamisk och utvecklande miljö, där varje dag innebär nya utmaningar.

Ditt uppdrag kommer att omfatta en bredd av sjuksköterskeuppgifter, där du aktivt kommer att delta i pre- och postoperativ vård. Genom att hantera smärtlindring, drän- och infarthantering, provtagning samt andra omvårdnadsaspekter kommer du att spela en avgörande roll i patienternas välmående.

Verksamheten efterfrågar tidigare erfarenhet.

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Luleå?

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gjurwuvt srnvytw XYSdb
Tidsperiod
15-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dkehfbqiæxsy de afg hb Såhid Cuivprwad
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka