Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Luleå

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Då ska du söka detta uppdrag!

Som sjuksköterska på cytostatika enheten samverkar du med behandlande läkare. Du administrerar patientens behandlingar och ansvarar för att samordna behandlingar, kontroller och uppföljningar. Telefonrådgivning ingår också i arbetet på enheten.

Du kommer att vara en viktig del i det onkologiska teamet runt patienten och ha ett nära samarbete med sjuksköterskor och andra professioner i teamet, samt patienten och dess anhöriga.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Luleå en spännande plats för sjukskötersketjänst

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hotlwpcx ajdvfif spxgagwbavjjmluiqt
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Onkologi (utbildad), Onkologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gwnwcrauæhoa eg eha gc MÅKTR RGOIEOKVV
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka