Agila söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna operationsavdelning som bedriver både elektiv och akut verksamhet. Totalt finns 15 operationssalar inom följande specialiteter: allmänkirurgi, urologi, gynekologi, ögon, öron-näsa-hals, ortopedi, käk- och munsjukdomar samt medicin för barn och vuxna. Varje år opereras cirka 10 000 patienter, varav 60% sker i dagkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

Avdelningen söker en operationssjuksköterska.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som operationssjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som operationssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete i Luleå

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xdhwwvgu jvsiweh Nfyqjdesfwwcfnpjynylj
Tidsperiod
4-18
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjqxrlxj doyjjvg ied eb Xågvn Bqdecalei
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka