Bemanningsuppdrag för operationssjuksköterska i Luleå

Är du redo för en ny utmaning? Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna operationsavdelning som bedriver både elektiv och akut verksamhet. Totalt finns 15 operationssalar inom följande specialiteter: allmänkirurgi, urologi, gynekologi, ögon, öron-näsa-hals, ortopedi, käk- och munsjukdomar samt medicin för barn och vuxna. Varje år opereras cirka 10 000 patienter, varav 60% sker i dagkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

Avdelningen söker en operationssjuksköterska.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila operationssjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som operationssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Luleå en spännande plats för sjuksköterskearbete

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Drjugabk rfatysj Tvfwdokmbwnydygxtvumo
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lnlqevmt aggyaoy gfi he Nåbfp Ybmyfmvah
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka