Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Nu söker vi en sjuksköterska till ett spännande uppdrag på thoraxavdelning. Avdelningen tar emot opererade patienter som genomgått exempelvis kranskärls-, hjärtklaffs- och aortaaneurysmoperation eller lungkirurgi. Även patienter som gjort en hjärt- eller lungtransplantation vårdas här. På denna thoraxkirurgiska avdelning blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att möta patientens komplexa vårdbehov. Som sjuksköterska kan du förvänta dig ett roligt, lärorikt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Sökande ska ha minst två års klinisk erfarenhet samt erfarenhet av kirurgisk vård/thoraxkirurgi/kardiologi.

Sjukskötersketjänst via Agila anestesisjuksköterska

Arbetet som anestesisjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskearbete i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
MXC Tery Jsmvmpgxakfgdy Fmo
Tidsperiod
48-4 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uoofégxdqf a Ngbt
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka