Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Lund

Vill du bli del av ett härligt team som arbetar i en spännande miljö? Då är du välkommen att söka uppdraget på denna anestesiklinik. Här bedrivs högspecialiserad anestesi- och operationssjukvård inom kirurgi, ÖNH, ortopedi, käkkirurgi, neurokirurgi, onkologi, ögonkirurgi och kvinnosjukvård. Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom anestesi.

Enheten söker dig med specialistutbildning inom anestesi. Du bör ha kunskap om Dräger Zeus ventilator, Brauns infusionspumpar samt kunna söva barn över 7 år. Vana av MR-miljö samt anestesi inom ögon, neurokirurgi och kvinnosjukvård är meriterande.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila anestesisjuksköterska

I rollen som anestesisjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Lund en spännande plats för sjukskötersketjänst

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
PUW Sora Dbpkuyfs Qovytv MUD
Tidsperiod
52-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ruqcéjbdns c chiae Jbpd
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka