Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Lund

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Nu söker denna medicinsk avdelning för barn och ungdomar fler medarbetare.

På avdelningen finns tre sektioner; neurolog-, ortoped- och reumatologsektionen. Patienterna här behandlas och vårdas för olika sjukdomstillstånd såsom epilepsi, hjärntumör, benbrott och sjukdomar i skelettet, men också ledgångsreumatism och autoimmuna sjukdomar.

På avdelningen väntar ett team av högt kompetenta kollegor och en givande yrkesroll för en sjuksköterska med ett genuint intresse av att arbeta med unga.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
UTL Dnva Ilk ac/da Vntj-fed rfctapsybceucg
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xcpgceaxmdxdri di Cfpf
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka