Agila söker barnmorska till uppdrag i Lund

Är du redo för en ny utmaning? Avdelningen är i behov av fler medarbetare som kan stärka upp verksamheten.

Avdelningen tar emot gravida kvinnor och varje år föds cirka 3700 barn. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på förlossningsavdelning/BB. Du ansvarar för den normala förlossningen och arbetar i tvärprofessionella team med läkare och undersköterska.

De söker en barnmorska, gärna mer erfarenhet av ultraljud och liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan!

Sjuksköterskearbete via Agila barnmorska

Trivs du med att arbeta som barnmorska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Lund en spännande plats för sjuksköterskearbete

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
PUN Dqgx Eåqkibvsxqqjb/PL
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gclfbvgafuu ea beifa Bflb
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka