Bemanningsarbete för barnmorska i Lund

Är du redo för en ny utmaning? Avdelningen är i behov av fler medarbetare som kan stärka upp verksamheten.

Avdelningen tar emot gravida kvinnor och varje år föds cirka 3700 barn. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på förlossningsavdelning/BB. Du ansvarar för den normala förlossningen och arbetar i tvärprofessionella team med läkare och undersköterska.

De söker en barnmorska, gärna mer erfarenhet av ultraljud och liknande arbete.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

I rollen som barnmorska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Lund en spännande plats för sjukskötersketjänst

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
XYE Woaf Råknkfcyffrtq/LX
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Barnmorska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emnbqeltnlk ch biffg Vlyy
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka