Ledigt jobb för sjuksköterska i Lund

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna gynekologiska avdelning. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Denna gynekologiska vårdavdelning är i behov av fler sjuksköterskor. Patienter som inkommer till avdelningen är både planerade och akut inlagda med gynekologiska sjukdomar eller besvär.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter på gynekologisk vårdavdelning såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och dokumentering.

Verksamheten söker dig med minst två års klinisk erfarenhet.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
LLY Lrps FST/JI ffg ge
Tidsperiod
47-7 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bxhmrfritxvsam ii Tfsq
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka