Ledigt jobb för barnmorska i Lund

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna gynekologiska avdelning. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Denna gynekologiska vårdavdelning är i behov av fler sjuksköterskor. Patienter som inkommer till avdelningen är både planerade och akut inlagda med gynekologiska sjukdomar eller besvär.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter på gynekologisk vårdavdelning såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och dokumentering.

Verksamheten söker dig med minst två års klinisk erfarenhet.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Arbetet som barnmorska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
MTC Fbsd XOL/IB vko ed
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xynvlbtwpgpxte ic Jptw
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka