Barnmorska sökes till jobb i Lund

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna gynekologiska avdelning. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Denna gynekologiska vårdavdelning är i behov av fler sjuksköterskor. Patienter som inkommer till avdelningen är både planerade och akut inlagda med gynekologiska sjukdomar eller besvär.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter på gynekologisk vårdavdelning såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och dokumentering.

Verksamheten söker dig med minst två års klinisk erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnmorska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
LUP Xysg EJK/FU yhs he
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rwanmtvsefbvxk fc Oqro
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka