Sjuksköterska sökes till uppdrag i Lund

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna uppdragsgivare söker nu medarbetare till sin verksamhet. Du kommer att få ett roligt, utvecklande och spännande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Denna dialysmottagning söker fler sjuksköterskor till sitt team. Mottagningen tar emot patienter som behöver dialysbehandling på grund av nedsatt njurfunktion eller njursvikt.

Som sjuksköterska på denna enhet får du arbeta med sedvanliga uppgifter på dialysmottagning som att sköta dialysvård, provtagning samt omvårdnadsarbete.

Verksamheten söker dig som tidigare har arbetat på dialysmottagning.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
DQP Umve Xevyfbpkcwxoyilgnk
Tidsperiod
47-3 (2023)
Efterfrågad kompetens
Diabetes, Dialys eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qpoxvfitæuea a Ypkg
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka