Sjuksköterska sökes till tjänst i Lund

Nu söker vi en sjuksköterska till ett spännande uppdrag på thoraxavdelning. Avdelningen tar emot opererade patienter som genomgått exempelvis kranskärls-, hjärtklaffs- och aortaaneurysmoperation eller lungkirurgi. Även patienter som gjort en hjärt- eller lungtransplantation vårdas här. På denna thoraxkirurgiska avdelning blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att möta patientens komplexa vårdbehov. Som sjuksköterska kan du förvänta dig ett roligt, lärorikt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Sökande ska ha minst två års klinisk erfarenhet samt erfarenhet av kirurgisk vård/thoraxkirurgi/kardiologi.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Lund en spännande plats för sjukskötersketjänst

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
KVF Djho Stqkeoxajvcebn Wfh
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yssléjespi c dghei Uboi
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka