Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Vill du ha ett stimulerande och omväxlande arbete inom psykiatrin? Nu söker vi en sjuksköterska för uppdrag på psykosavdelning och psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA).

Här arbetar man med lågaffektivt bemötande för att minska användandet av tvångsåtgärder. På psykosavdelningen vårdas patienter med psykossjukdomar och på PIVA vårdas de som har behov av förstärkt tillsyn samt övervakning.

Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatriavdelning och jobba i nära team med bl.a. läkare, skötare, kurator och sjukgymnast.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskejobb i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
FHQ Ocur, Utk h/YGKC
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mijntåkrb c aai ce Pqym
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka