Sjuksköterska sökes till arbete i Lund

Sjuksköterska sökes till denna infektionsavdelning. Ta del av ett varierande och utvecklande arbete där det finns stora möjligheter till ökad kunskap.

Avdelningen har 24 vårdplatser och hit kommer patienter med olika infektionssjukdomar som exempelvis sepsis och tuberkulos. Även patienter med HIV och resistenta bakterier vårdas här. Hygienrutiner är av stor vikt för att undvika smittspridning samt ge en säker miljö för både patient och personal.

Här arbetar du patientnära och vårdar patienter som kommer in akut. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på infektionsavdelning. Erfarenhet av att jobba med patienter med akuta sjukdomar samt på infektionsavdelning är meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Lund en spännande plats för sjuksköterskejobb

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
XIE Xpap Jnxgaydvnbseybhslbg cb
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbtadufijtu f edihg Oxmr
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka