Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Sjuksköterska sökes till denna infektionsavdelning. Ta del av ett varierande och utvecklande arbete där det finns stora möjligheter till ökad kunskap.

Avdelningen har 24 vårdplatser och hit kommer patienter med olika infektionssjukdomar som exempelvis sepsis och tuberkulos. Även patienter med HIV och resistenta bakterier vårdas här. Hygienrutiner är av stor vikt för att undvika smittspridning samt ge en säker miljö för både patient och personal.

Här arbetar du patientnära och vårdar patienter som kommer in akut. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på infektionsavdelning. Erfarenhet av att jobba med patienter med akuta sjukdomar samt på infektionsavdelning är meriterande.

Välkommen in med din ansökan!

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Lund en spännande plats för sjuksköterskearbete

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
DQF Caic Ugwdrtgqhwwkeaxxjxw id
Tidsperiod
47-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ghcjvqhhtoe e Jsmo
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka