Sjuksköterska sökes till arbete i Lund

Medicinsk akutvårdsavdelning söker sjuksköterska som vill ha ett omväxlande och utvecklande uppdrag. På avdelningen vårdas patienter med bland annat hjärtarytmi, KOL, diabetes, bröstsmärta, lungembolier och hjärtsvikt. Patienterna kommer direkt från akutmottagningen eller annan avdelning på sjukhuset. I arbetsuppgifterna ingår att planera, prioritera och utföra omvårdnadsåtgärder, läkemedelshantering, provtagning och mer.

Avdelningen söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats. Även erfarenhet av hjärtövervakning krävs. Arbetstiderna för uppdraget är natt.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
KUH Xfwa JHGJ (e b YPDS)
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Omxqémllht h Hrkn
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka