Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Lund

Tycker du att hjärtsjukvård är intressant? Då ska du söka uppdraget på denna hjärtavdelning.

Här bedrivs högspecialiserad vård för patienter med hjärtrytmrubbningar samt patienter med annan hjärtproblematik.

Både akuta och elektiva patienter vårdas på avdelningen.

I uppdraget som sjuksköterska har du en arbetsledande roll där du planerar, utför och utvärderar omvårdnaden. Arbetet är omväxlande och erbjuder ett varierande tempo samt stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Avdelningen söker en sjuksköterska med minst två års klinisk yrkeserfarenhet, gärna av kirurgisk vård, thoraxkirurgi eller kardiologi. Uppdraget avser arbete nattetid.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskejobb i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
TFM Xwan Ssæefxwrupkutl Dxvrbi
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
uffvéyioew c Bgyv
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka