Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Tycker du att hjärtsjukvård är intressant? Då ska du söka uppdraget på denna hjärtavdelning.

Här bedrivs högspecialiserad vård för patienter med hjärtrytmrubbningar samt patienter med annan hjärtproblematik.

Både akuta och elektiva patienter vårdas på avdelningen.

I uppdraget som sjuksköterska har du en arbetsledande roll där du planerar, utför och utvärderar omvårdnaden. Arbetet är omväxlande och erbjuder ett varierande tempo samt stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Avdelningen söker en sjuksköterska med minst två års klinisk yrkeserfarenhet, gärna av kirurgisk vård, thoraxkirurgi eller kardiologi. Uppdraget avser arbete nattetid.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjukskötersketjänst i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
RYL Iypq Slægeoktgvihmq Bmbrsh
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
pvnaéikwfg i Iess
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka