Kardiologi sökes till jobb i Lund

Tycker du att hjärtsjukvård är intressant? Då ska du söka uppdraget på denna hjärtavdelning.

Här bedrivs högspecialiserad vård för patienter med hjärtrytmrubbningar samt patienter med annan hjärtproblematik.

Både akuta och elektiva patienter vårdas på avdelningen.

I uppdraget som sjuksköterska har du en arbetsledande roll där du planerar, utför och utvärderar omvårdnaden. Arbetet är omväxlande och erbjuder ett varierande tempo samt stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Avdelningen söker en sjuksköterska med minst två års klinisk yrkeserfarenhet, gärna av kirurgisk vård, thoraxkirurgi eller kardiologi. Uppdraget avser arbete nattetid.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är kardiologi. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjukskötersketjänst i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
XBD Rvyh Kwåkrrbrxlshbg Bnlqea
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
qxkeédnntg d Cqma
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka