Bemanningsarbete för sjuksköterska i Lund

Denna avdelning vårdar patienter inom högspecialiserad kardiologi, thoraxkirurgi och transplantation. De söker nu en sjuksköterska som kan stärka upp verksamheten. Här möter du patienter som genomgår kranskärls- och klaffoperation, aorta aneurysmoperation samt patienter som är hjärt- och lungtransplanterade. Dessutom vårdas patienter med hjärtsvikt samt de som är under transplantationsutredning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på hjärtavdelning/transplantation.

De söker dig med erfarenhet av kirurgisk vård/thoraxkirurgi/kardiologi samt med minst 2 års klinisk yrkeserfarenhet.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Lund en spännande plats för sjukskötersketjänst

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
LSF Lirn Vxåwbthqxrvbnq/Tvttlxeidnembdg uwh ykwkg
Tidsperiod
1
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eveyégbubp e Sfpn
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka