Sjuksköterska sökes till jobb i Lund

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Denna avdelning är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På avdelningen vårdas patienter som ska opereras eller har opererats för en sjukdom i lungorna och som behöver vård under en kort eller längre period. Det kan till exempel vara lungcancer, cystisk fibros, fibros, KOL eller andningssvikt. Avdelningen tar även hand om personer som gjort en lungtransplantation.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på denna avdelning.

Tycker du att detta låter som ett givande och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
GSE Wwwk Jvjjeghwnttud c
Tidsperiod
3-12, 40-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Phktéesabw f Gbvg
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka