Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Nu söker vi en sjuksköterska till ett spännande uppdrag på thoraxavdelning. Avdelningen tar emot opererade patienter som genomgått exempelvis kranskärls-, hjärtklaffs- och aortaaneurysmoperation eller lungkirurgi. Även patienter som gjort en hjärt- eller lungtransplantation vårdas här. På denna thoraxkirurgiska avdelning blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att möta patientens komplexa vårdbehov. Som sjuksköterska kan du förvänta dig ett roligt, lärorikt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Sökande ska ha minst två års klinisk erfarenhet samt erfarenhet av kirurgisk vård/thoraxkirurgi/kardiologi.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Lund

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
RQT Ggwu Ugplpjjbwcsmgk Ypf
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qujmégjveb b eedah Gtds
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka