Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Lund

Nu söker vi en sjuksköterska till ett spännande uppdrag på thoraxavdelning. Avdelningen tar emot opererade patienter som genomgått exempelvis kranskärls-, hjärtklaffs- och aortaaneurysmoperation eller lungkirurgi. Även patienter som gjort en hjärt- eller lungtransplantation vårdas här. På denna thoraxkirurgiska avdelning blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att möta patientens komplexa vårdbehov. Som sjuksköterska kan du förvänta dig ett roligt, lärorikt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Sökande ska ha minst två års klinisk erfarenhet samt erfarenhet av kirurgisk vård/thoraxkirurgi/kardiologi.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som operationssjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Lund en spännande plats för sjuksköterskearbete

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
UVU Walx Ffbsiyhdaothhb Ovq
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oqvhéxygws g cecgb Xlda
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka