Psykiatrisjuksköterska sökes till jobb i Lund

Vill du ha ett stimulerande och omväxlande arbete inom psykiatrin? Nu söker vi en sjuksköterska för uppdrag på psykosavdelning och psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA).

Här arbetar man med lågaffektivt bemötande för att minska användandet av tvångsåtgärder. På psykosavdelningen vårdas patienter med psykossjukdomar och på PIVA vårdas de som har behov av förstärkt tillsyn samt övervakning.

Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatriavdelning och jobba i nära team med bl.a. läkare, skötare, kurator och sjukgymnast.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sjukskötersketjänst hos Agila psykiatrisjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som psykiatrisjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjuksköterskejobb i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
SEC Dxln, Lsf a/NRGP
Tidsperiod
48-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yehsoæpkq f Gqhx
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka