Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Lund

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? SUS söker nu sjuksköterska för att stärka upp sitt team.

Verksamheten söker sjuksköterska med intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. På enheten behandlas och vårdas vuxna patienter över 18 år som har varierande psykiatriska sjukdomstillstånd.

Vanliga diagnoser är svåra depressioner, svåra ångesttillstånd och psykoser.

Patienterna kommer till enheten efter utredning eller undersökning på psykiatrisk akutmottagning.

I arbetet som sjuksköterska leder och planerar du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, ger injektioner och samarbetar med övriga professioner.

Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Lund en spännande plats för sjuksköterskearbete

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
AUH Jirv vbq a Uexqtopiaapqms
Tidsperiod
47-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nsvfvæfyq b Eoxp
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka