Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? SUS söker nu sjuksköterska för att stärka upp sitt team.

Verksamheten söker sjuksköterska med intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. På enheten behandlas och vårdas vuxna patienter över 18 år som har varierande psykiatriska sjukdomstillstånd.

Vanliga diagnoser är svåra depressioner, svåra ångesttillstånd och psykoser.

Patienterna kommer till enheten efter utredning eller undersökning på psykiatrisk akutmottagning.

I arbetet som sjuksköterska leder och planerar du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, ger injektioner och samarbetar med övriga professioner.

Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
OMU Qvvo dwn c Ddjwigtubnnmti
Tidsperiod
3-22
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lnjmråykn b Qtpn
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka