Sjuksköterska sökes till jobb i Lycksele

Medicin- och rehabiliteringsklinik söker fler sjuksköterskor. Här får du ett stimulerande arbete där teamet består av specialkompetens inom flera områden. På kliniken vårdas patienter med olika akuta tillstånd samt inplanerade patienter som kommer för bedömningar och utredningar hos specialister. På kliniken finns laboratorieverksamhet, intensivvård och röngtenresurser. I arbetet som sjuksköterska ingår telemetriregistrering samt vård av patienter med hjärt och kärlsjukdom, lungsjukdom och infektion.

Meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsplats alternativt akutsjukvård.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Lycksele?

Lycksele har många parker och grönytor där du kan ta en rogivande promenad mellan arbetspassen samtidigt som du har vildmarken runt hörnet. Djupa skogar och virvlande vatten är aldrig långt borta. Här kan du gå på bio, besöka Skogsmuseet, ta del av ett brett utbud av föreningsaktiviteter eller njuta av en stunds avkoppling i något av de inom- eller utomhusbad kommunen erbjuder. År 1607 fick Lycksele genom kunglig förordning officiell status som kyrk- och marknadsplats. Lycksele ansågs vara centralt beläget och hade sedan länge varit ett vinterviste för samerna. Den första kyrkan i Lycksele uppfördes 1607 på Öhn, det nuvarande hembygdsområdet Gammplatsen. 1732 fick Lycksele besök av Carl von Linné på sin Lappländska resa.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Lycksele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ftykilft Axqatar- kir xrememfssaebmpdtikqaa
Tidsperiod
39-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bmkydrldmåxua hii ih Bjekpgom
Region/kommun
Västerbotten/Lycksele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka