Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Lycksele

Vill du jobba på en avdelning med stor variation med goda möjligheter till ökad kompetens?

Här tas patienter emot för åkommor och behandling inom kirurgi, ortopedi, urologi samt överviktskirurgi. Det är ett stimulerande och utvecklande jobb med ett varierat arbetstempo. Ta del av fördelarna av att jobba på ett mindre sjukhus där det är bra sammanhållning och god gemenskap.

Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på denna typ av enhet.

Har du erfarenhet av kirurgisk vård är det meriterande.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som akutsjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Lycksele

Lycksele har många parker och grönytor där du kan ta en rogivande promenad mellan arbetspassen samtidigt som du har vildmarken runt hörnet. Djupa skogar och virvlande vatten är aldrig långt borta. Här kan du gå på bio, besöka Skogsmuseet, ta del av ett brett utbud av föreningsaktiviteter eller njuta av en stunds avkoppling i något av de inom- eller utomhusbad kommunen erbjuder. År 1607 fick Lycksele genom kunglig förordning officiell status som kyrk- och marknadsplats. Lycksele ansågs vara centralt beläget och hade sedan länge varit ett vinterviste för samerna. Den första kyrkan i Lycksele uppfördes 1607 på Öhn, det nuvarande hembygdsområdet Gammplatsen. 1732 fick Lycksele besök av Carl von Linné på sin Lappländska resa.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Lycksele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ibdsgykf hbfqtfou Aeovdo- bksbeyop
Tidsperiod
12-18
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ywxoqwtj mveimllq cih dd THGDWQSI
Region/kommun
Västerbotten/Lycksele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka