Barnmorska sökes till arbete i Lycksele

Är du redo för ett nytt spännande uppdrag?

Nu söker denna kvinnoklinik som bedriver förlossning, BB och gynekologiavdelning fler medarbetare.

Här vårdas främst graviditeter från v. 37 och patienter i behov av postoperativ vård efter gynekologiska operationer.

Vid komplicerade graviditeter flyttas kvinnan till ett närliggande sjukhus. Sökande kan förvänta sig en spännande roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Kliniken söker en utbildad barnmorska, gärna med tidigare erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som barnmorska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barnmorska.

Varför sjuksköterskejobb i Lycksele?

Lycksele har många parker och grönytor där du kan ta en rogivande promenad mellan arbetspassen samtidigt som du har vildmarken runt hörnet. Djupa skogar och virvlande vatten är aldrig långt borta. Här kan du gå på bio, besöka Skogsmuseet, ta del av ett brett utbud av föreningsaktiviteter eller njuta av en stunds avkoppling i något av de inom- eller utomhusbad kommunen erbjuder. År 1607 fick Lycksele genom kunglig förordning officiell status som kyrk- och marknadsplats. Lycksele ansågs vara centralt beläget och hade sedan länge varit ett vinterviste för samerna. Den första kyrkan i Lycksele uppfördes 1607 på Öhn, det nuvarande hembygdsområdet Gammplatsen. 1732 fick Lycksele besök av Carl von Linné på sin Lappländska resa.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Lycksele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aslfevly xjnbegnq, Ydbvvvlkpitccq
Tidsperiod
7-35
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wydubfaupækfs cf OBFVRCAY
Region/kommun
Västerbotten/Lycksele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka